Låt dina bästa kårminnen fortsätta vara en del av studentkåren!

Du som kanske lämnat campus eller i alla fall studentlivet minns förhoppningsvis dina år med värme (och lite tentaångest och pluggstress). Det var fint att ha dig som familjemedlem och om du känner att du vill ge tillbaka till befintliga och framtida studenter kan du göra det genom att bli stödmedlem i Chalmers Studentkår.

Stödmedlemskap finns även till för dig som är Chalmersvän och vill stötta kåren i dess verksamhet.

Som stödmedlem har du varken några skyldigheter eller rättigheter till Chalmers Studentkår. Du kommer att vara en del av ett nätverk av andra stödmedlemmar och få relevant information tillhörande ditt medlemskap. Ditt stöd kommer gå till att utveckla Chalmers Studentkårs verksamhet och främja särskilda investeringar. Exempelvis kan ditt stöd gå till utbyggnaden av nytt kårhus, motionshall för chalmerister eller ett nytt arrangemang för alla medlemmar.

Har du idéer på hur stödmedlemskapet i kåren kan utvecklas till det bättre får du mer än gärna skriva i kommentarsfältet nedan alternativt mejla ao@chalmerstudentkar.se.

För att bli stödmedlem fyller du i formuläret och klickar på ansök. Vi kommer sedan att återkomma till dig med ytterligare information.

Bli Stödmedlem

Fält markerade med * är obligatoriska

Om det finns något mer vi borde veta