Beställningssortimentet inom Mat&Kalas är bestämt på förhand för att kontrollerat kunna erbjuda det som efterfrågas mest och för att kunna föra lager av överblivna varor från arrangemang. Nedan finns information om vad som gäller kring sortiment, priser samt specialbeställningar.

Varubeställning görs genom att skicka ett mail med beställningen till vso@chalmersstudentkar.se. Det går att komplettera med varubeställning senare än lokalbokning, dock senast 2 veckor innan arrangemang

Standardsortiment

Tillgängliga artiklar är de som finns i standardsortimentet (finns intill som PDF) där "Inpris arrangör" är det arrangören betalar för varje såld artikel utöver momsen. Det framgår tydligt när dokumentet senast uppdaterades, så dubbelkolla att du har den senaste versionen från hemsidan för att se aktuellt sortiment. Standardsortimentet beslutas av vSO och så även prissättningen. Alla priser är fixerade och artiklar får endast säljas för de priser som specificeras i bokningsbekräftelse/utlämningsrapport.

Gasquen
Gasquen innehåller ett standardsortiment som lämnas ut i sin helhet till varje arrangemang. Om ett annat arrangemang ligger innan nästa leverans (nästa onsdag/fredag) så lämnas dock maximalt hälften av varje spritsort ut till ett arrangemang. Lagret av öl- och ciderflaskor lämnas dock alltid ut i sin helhet. Standardsortimentet finns här intill i en PDF. På grund av variationer i tillgång hos leverantör samt tidvis stora variationer i åtgång kan lagervärden i standardsortimentet inte garanteras, utan bör ses som riktvärden. För frågor, kontakta vSO.

Specialbeställning

Ibland kan en unik artikel få ett tema att vakna till liv, t.ex. en oktoberfestöl på en oktoberfestgasque. Det kan även vara att en Mexiko-sittning har många tequiladrinkar som kräver mer volym. I dessa särskilda situationer kan man göra en specialbeställning utöver det vanliga sortimentet.

För att göra en specialbeställning kontaktas vSO efter att en arrangemangsbokning har gjorts, men senast 2 veckor innan arrangemanget. vSO förbehåller sig alltid rätten att neka en specialbeställning och mycket goda skäl skall föreligga för att göra en specialbeställning. En specialbeställning görs med villkoret att eventuellt överskott hälles ut och faktureras arrangören.

För mer information: Standardsortiment