Beställningssortimentet inom Mat&Kalas är bestämt på förhand för att kontrollerat kunna erbjuda det som efterfrågas mest och för att kunna föra lager av överblivna varor från arrangemang. Nedan finns information om vad som gäller kring sortiment, priser samt specialbeställningar.

Varubeställning görs genom att skicka ett mail med beställningen till vso@chalmersstudentkar.se. Det går att komplettera med varubeställning senare än lokalbokning, dock senast 2 veckor innan arrangemang.

Standardsortiment

Tillgängliga artiklar är de som finns i standardsortimentet (finns nedan som PDF) där "Inpris arrangör" är det uträknade omkostnader för varje artikel utöver momsen. Det framgår tydligt när dokumentet senast uppdaterades, så dubbelkolla att du har den senaste versionen från hemsidan för att se aktuellt sortiment. Standardsortimentet beslutas av vSO och så även prissättningen. Alla priser är fixerade och artiklar får endast säljas för de priser som specificeras i bokningsbekräftelse/utlämningsrapport.

Bulten

Öl, cider och alkoholfritt skall beställas i antal flaskor men en bör försöka hålla sig till hela (24 st) eller halva (12 st) flak. Sprit ska anges i antal cl som önskas.

Gasquen
Gasquen innehåller ett standardsortiment av öl, cider och alkoholfritt som lämnas ut i sin helhet till varje arrangemang. Starksprit måste beställas i förväg via Gasquens bokningssida. På grund av variationer i tillgång hos leverantör samt tidvis stora variationer i åtgång standardsortimentet inte alltid garanteras, om man vill vara säker på att få en viss sort bör den vara med i beställningen. För frågor, kontakta vSO.

Specialbeställning

Ibland kan en unik artikel få ett tema att vakna till liv, t.ex. en oktoberfestöl på en oktoberfestgasque. I dessa särskilda situationer kan man göra en specialbeställning utöver det vanliga sortimentet.

För att göra en specialbeställning kontaktas vSO efter att en arrangemangsbokning har gjorts, men senast 2 veckor innan arrangemanget. vSO förbehåller sig alltid rätten att neka en specialbeställning och mycket goda skäl skall föreligga för att göra en specialbeställning. En specialbeställning görs med villkoret att arrangören faktureras för hela specialbeställningen, oavsett förbrukning.

För mer information: Standardsortiment